MAJKA! DEVOJKA SA KRILIMA PRESVLAČI BEBU STOPALIMA! Zbog ovog snimka CELA SRBIJA Dejani SKIDA KAPU: „Svaka čast, hrabra ženo“ (VIDEO)

Slikarka i šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko, poznata i kao Devojka sa krilima, objavila je snimak na kome novoređnu ćerkicu Laru presvlači stopalima i prizorom raznežila na hiljade svojih pratilaca na Instagramu.

Nakon što je pre desetak dana postala majka, Dejana gotovo svakodnevno objavljuje snimke na kojima prikazuje kako se snalazi u roditeljstvu i s pratiocima deli neizmernu sreću.

beba
FOTO: INSTAGRAM/DEVOJKA_SA_KRILIMA

Poslednji u nizu snimak prikazuje Dejanu kako presvlači bebu – stopalima, a sudeći po prizoru, Devojka sa krilima se odlično snalazi kada su u pitanju obaveze oko ćerkice.

Pogledajte VIDEO na ovom linku

komentari ispod objave su se nizali unedogled i jednoglasni su: „Kapa dole, palac gore“, „Hrabra ženo“, „Samo hrabro! Bravo! Svako ko se požali na nešto u životu, treba odgledati ovaj video“, „Svaka čast“, samo su neki od komentara ispod Dejanine objave.

Inače, iako ima hendikep, Dejana u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne aktivnosti i obaveze, a sa svojim pratiocima na Instagramu deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom na to da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama, a nedavno je izjavila da je majčinstvo za nju samo još jedan izazov na koji je spremna i zbog toga je presrećna, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare