ANA ĆURČIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU: Istetovirao je moj lik, bila sam presrećna!

Ana Ćurčić je u razgovoru sa rijaliti cimerkom Slađom Lazić, progovorila o bivšem mužu i prisetila se perioda kada je bila najsrećnija. Ana je otkrila da ju je on toliko voleo, da je čak i istetovirao njen lik.

– Rastala sam se od bivšeg muža, a volela sam ga. Sećam se da sam u srednjoj školi spavala kod njega, a trebalo je učim hemiju, a meni te prirodne nauke nikada nisu išle, a on je bio strog za moju školu. Ustajem ja u sedam ujutro, o on je celu moju svesku ispisao, sve je uradio. Stalno me je čekao posle škole – rekla je Ana.

– Jao preslatko, kako je divan – rekla je Slađa.

– Sećam se kada mi je kupio prvu ogrlicu, stavio mi ogrlicu, znaš kako je bio darežljiv, a ovaj priča kako me je tukao, sram ga bilo – dodala je Ana.

– Znaš kada smo došli jednom kod moje majke, i on meni dođe i kaže:“Podigni mi majicu“, i ja vidim moj lik i moje ime, znaš da sam tada bila na ne znam ni ja kojem nebu – rekla je Ana.

– Jao istopila sam se – rekla je Slađa.

– Slušaj ovo kupio mi je starke kada sam išla na ekskurziju, i došao da mi ih donese, ja presrećna a u patiku mi stavio pare da sam mogla sve da počašćavam na ekskurziji – pričlala je Ana.

– E to je ono pravo, posle njega su svi nebitni – rekla je Slađa.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare