BAJDEN OPET PAO, KAMERA SNIMILA SVE: Stepenice za predsednika SAD postale STRAŠNIJE OD PUTINA (VIDEO)

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (80) opet se sapleo prilikom penjanja uz stepenice u „Air Force One“, čime je potencijalno doveo svoj život u opasnost, piše Kurir.

Očigledno je da Bajden ima mnogo poteškoća prilikom penjanja uz stepenice aviona, a novi snimak pada je, donekle očekivano, ponovo zapalio društvene mreže.

Predsednika nisu pratile ni Tajna služba ni prva dama, uprkos velikoj distanci između stepenika, a incident se dogodio dok se spremao da napusti vazduhoplovnu bazu Maksvel u Montgomeriju u Alabami.

Ubrzo je usledilo more komentara: „Učinilo mi se da je video dinar na stepenicama“, „To je bilo brzo putovanje“, „Od sada bi neko trebao da ga vodi gore“, „Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole“, „Muka mi je da gledam ovog starca i njegove probleme sa padom. Kakva katastrofa za ovu zemlju. Potpuna sramota. I ne, uopšte mi ga nije žao. Žao mi je nas“, ređali su se jedan za drugim.

„Pomislili biste da bi tehnološki najnaprednija nacija na svetu mogla da smisli bolji način da Bajdena uđe u avion i izađe iz njega“, „Moja 80-godišnja baka sa 2 zamene kolena i operacijom leđa može da hoda stepenicama bolje od ovoga“.

Iako je fizički pregled proglasio Bajdena „sposobnim za dužnost“, ipak je rečeno da predsednik pati od ukočenog hoda i neuropatije u stopalima, a mnogi mediji u Americi se pitaju, zašto Tajna služba neće bar da stoji blizu predsednika dok se on penje uz stepenice.

Podsetimo, Bajden se prethodno sapleo i pao dok kada je završavao svoju posetu Poljskoj. Bajdena je kamera snimila kako pada na stepenicama tokom ulaska u avion, dok se iz Varšave vraćao u Sjedinjene Američke Države nakon trodnevne posete Evropi koja je uključivala zaustavljanja u Ukrajini i Poljskoj.

Ista stvar dogodila se i 2021. godine kada se nekoliko puta sapleo prilikom ukrcavanja u svoj avion.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare