ŠOK OBRT U SLUČAJU „UBICE KANIBALA“: Uhapsili ga na aerodromu i u koferu našli LJUDSKO MESO, a DNK analiza otkrila JEZIVU ISTINU 

Za „sumnjivo meso“ koje je pronađeno u koferu osumnjičenog ubice kanibala na aerodromu u Portugalu utvrđeno je da su u pitanju ljudski ostaci.

Podsetimo, Begoleo Mendes Fernandes (26) uhapšen je na aerodromu u Lisabonu zbog sumnje da je u nedelju u Amsterdamu ubio 21-godišnjeg Alana Lopeza.

Navodi se da je Fernandes pobegao iz holandske prestonice i ukrcao se na let za Lisabon gde je uhvaćen sa koferom u kome su bili komadi mesa i okrvavljena odeća.

Forenzičari su analizirali sadržaj njegovog prtljaga u specijalnoj laboratoriji i navodno su utvrdili da se radi o ljudskim ostacima, međutim, DNK analiza je otkrila još jeziviju istinu.

Naime, posmrtni ostaci nađeni u koferu nisu Lopezovi, za kojeg se sumnja da ga je Fernandes ubio u severnom Amsterdamu u nedelju, prenose portugalski mediji.

Holandska policija je potvrdila da je Lopez žrtva „ozbiljnog nasilnog zločina“.

Portugalska štampa je saopštila da istražitelji sumnjaju da je ubica počinio kanibalizam.

Osumnjičeni, koji je zadržan na aerodromu u Lisabonu, bio je na sletanju i ukrcao se na let za Belo Horizonte u Brazilu, odakle je inače.

On je sada pod policijskim hapšenjem u bolnici Santa Marija u portugalskoj prestonici i očekuje se da će se suočiti sa ekstradicijom Holandiji.

„26-godišnji muškarac osumnjičen za ubistvo u Holandiji uhapšen je u ponedeljak na aerodromu u Lisabonu“, rekao je portparol portugalske granične i imigracione službe.

„Nosio je odeću na kojoj je bila krv i imao je paket sa komadima mesa“, dodao je.

Zadržan je na graničnoj kontroli aerodroma nakon što su vlasti posumnjale u legalnost italijanske lične karte koju je predao.

Prvo je bio priveden zbog sumnje da je putovao sa falsifikovanim dokumentima, pre nego što je naknadno otkriveno da je osumnjičen da je počinio ubistvo u Holandiji dan ranije.

Žrtva ubistva pronađena je mrtva u kući koju je delio sa rođacima, uključujući majku i dve sestre.

Ugledni portugalski dnevnik Jornal de Noticias izvestio je da je on možda žrtva kanibalizma.

„U ponedeljak popodne 25-godišnji muškarac uhapšen je na aerodromu u Lisabonu u saradnji sa portugalskim vlastima“, rekao je portparol holandske policije.

Istraga se nastavlja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare