AMERIKA BRUJI O POTEZU SRBINA! Nikola Jokić oteo tablu treneru: Denver dobio još jednog stratega  

DENVER je prethodne noći stigao do još jedne pobede, a Nikola Jokić do novog tripl-dabl učinka. Pred timom za koju nastupa srpski MVP „oružje je položila“ ekipa Memfisa, ali ono što je najviše odjeknulo nakon same utakmice bili su detalji sa klupe Nagetsa.

Denver je ovom pobedom nad drugoplasiranom ekipom učvrstio lidersku poziciju na Zapadu NBA lige sa 45 trijumfa i 19 poraza, a meč je rešen u poslednjem kvartalu, u kom je ekipa iz Kolorada dominirala.

Dugo su ljubitelji košarke gledali rezultatsku „klackalicu“, Denver je imao minimalnu prednost 28:27, nakon prve deonice da bi Memfis poluvreme završio sa plusom od osam poena 58:50.

Nagetsi su odgovorili u trećoj četvrtini pa je nakon 30 minuta igre na semaforu pisalo 80:80.

DENVER IMA DVA STRATEGA NA KLUPI

Jokić je, kao po običaju, nosio ekipu na svojim plećima, a o kadrovima sa klupe Denvera koji su isplivali priča sportska javnos u „zemlji jenkija“.

Na njima se vidi kako je Jokić na kratko preuzeo ulogu trenera, a to je posebno oduševilo navijače i korisnike društvenih mreža.

Na snimcima se vidi da je Srbin uzeo od trenera Majkla Melouna tablu na kojoj je flomasterom nacrtao akciju, dok je istovremeno strastveno objašnjavao saigračima šta treba da rade.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare