PREŽIVEĆEMO BEZ NJE: Anđelka Prpić otišla na TRUDNIČKO, a sada se oglasio REDITELJ i otkrio kako će dalje teći snimanje! 

Glumica Anđelka Prpić sada je u sedmom mesec trudnoće i donela je odluku da ode na trudničko ne bi li se polako pripremila za dolazak bebe, a koako je do sad radila na snimanju serija “Radio Mileva” i “Ćutanje”, njene kolege sa seta su otkrile kako će se nove epizode realizovati bez nje.

Anđelka je morala da završi započeti posao. Snimanje hrvatsko-ukrajinske krimi serije joj nije teško palo, jer je odavno, kako je priznala, želela da radi sa Goranom Bogdanom, a ako je suditi prema slikama sa društvenih mreža glumica se za to vreme sjajno zabavljala.

– Od početka je govorila da će raditi onoliko koliko joj beba bude dozvoljavala. Sa sobom je nosila zdravu hranu, a i svi na setu su imali obzira prema njoj. Ipak, kako je u sedmom mesecu sve joj je teže da funkcioniše zbog čega su je kolege ispratile uz poklone – kaže izvor blizak glumici za „Informer“ i dodaje:

– Anđelka nije razmažena trudnica, oko koje svi moraju da obigravaju, i o tome dovoljno govori upravo njena posvećenost snimanju serija. Sada uživati u opremanju sobice za bebu i odmaranju.

Ekipa “Super TV” posetila je snimanje serije “Radio Mileva”, gde je režiser Elmir Julkić otkrio nešto više o trenutnom radu Anđelke Prpić.

– Kao i sve u životu, stvari se prilagođavaju i menjaju i mi ćemo nekoliko epizoda preživeti bez nje, onda nam se ona vraća. Takvi su planovi i dogovori – rekao je Elmir o ulozi frizerke Jelene i dodao:

– I ovde je snimanje 12 sati, imamo jedan sat odmora. Izuzetan je tempo, pokušavamo dosta toga da napravimo za to vreme. Pretpostavljam da je i na drugim setovima tako jer je danas luksuz ne iskoristiti svaki minut tog radnog dana.

Kako prenose mediji, od serije “Radio Mileva” je ipak odlučila malo da odmori zbog napornog tempa.

– Ekipa Mileve je dosta snimila unapred, te nije bilo potrebe da u ova poslednja dva meseca trudnoće, Anđelka dolazi na snimanje. Najmanji je problem izostaviti je iz nekoliko epizoda. U svakoj seriji se desi da se ne pojavljuju konstantno isti likovi. Smatrala je da je 12 sati ipak previše vremena za nju u ovom trenutku, ali se nakon porođaja raduje brzom povratku i vraćanju na staro – zaključio je izvor i dodao:

– Pre nekoliko dana završila je i „Ćutanje“ jer više ni na setu se ne može sakriti njen stomak. Kako sada stvari stoje, a daće Bog da bude tako, ona će brzo posle porođaja da se vrati pred kamere.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare