„DAN ZA RODITELJSTVO“: Beograd domaćin puzijade, za bebe koje puze poput vetra, a tu su i muzičke radionice i plesne grupe 

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice, i nove sajber roditelje, ima predlog za vas – ovog vikenda posetite manifestaciju „Dan za roditeljstvo“

U beogradski tržni centar Delta sutra su pozivani svi oni čija deca rastu nekom novom brzinom.

Jedanaesta Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 11 časova i obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta između 8 do 14. meseci, puzaju poput vetra.

puzijada

Manifestacija „Dan za roditeljstvo“ je celodnevnog karaktera, i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje, za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje ćemo prepičavati u nedogled.

Nakon puzijade u 15 časova počeće 39. Bebironova besplatna Školica za trudnice i tate.

Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate, pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Nakon Školice na raspolaganju su muzičke radionice i plesne grupe najmlađih sugrađana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare