DA JOJ JE DAO PARE, ĆUTALA BI KO ZALIVENA: Ana Ćurčić optužena zbog Zvezdana „Kija je to radila dostojanstveno“

Jelena Golubović  otvoreno je govorila o ljubavnom trouglu iz Zadruge – Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đurišić.

Ona je stala na stranu Zvezdana i osudila postupke Ane nazivajući je oličenjem zla i manipulatorom.

 Kako nije uspela da razdvoji Anđelu i Zvezdana kako je navela u studiju sada je prešla na nasilje. Toliko je kontradiktorna, pritom ništa od toga ne pije vodu. Trpi 15 godina nasilje i nije ti ovo prva ljubav, već treći propali brak. Nisi ti prevarena, nego ostavljena. Čovek ustao i rekao da nema emocija. Kada je rekao da nema emocija i da voli drugu onda kao da mu se osveti – rekla je Golubović.

– Trebala bi da se ponaša kao Kija dostojanstveno. Viče da hoće da razbuca vezu, bar da je rekla hoću da se borim za njega volim ga. Ona samo sa njim nije htela dete. Toliko je kontradiktorna. Jedan dan viče i pita ga „hoćeš li sendvič“. Pa gura Anđelu kako bi mu ona skidala temperaturu pored devojke i produkcije. Tako da mi je Ana oličenje zlobe. Da je on bio dobar, zaradio neke pare i doneo joj je da li bi ona iznela sav ovaj prljav veš? Kod nje je bitan samo novac jer ju je ostavio bez para. Kako ti možeš kao odgovorna majka koja se budila u 5 ujutru za decu da ih ostaviš zbog švalera bez krova nad glavom – istakla je.

 Kuma je rekla kako ju je vezivao za radijator. Okej, šta je sa ustima, rukama, da nije on možda izgreban. Da li je u ustima bila krpa, penis ili sperma pa ona nije mogla da vrišti? U njihovoj dramaturgiji su svi oni polu naučeni i pismeni. Da su završili neke škole shvatili bi da se tu neke stvari ne podudaraju. On kaže da su 15 godina zajedno, dok ona kaže 13 godina. Ana je manipulator, folirant i ona menja priču iz dana u dan – navela je Jelena za Kurir. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare