NOVE INFORMACIJE O DALILI I DEJANU STIGLE DO CARA Na vest koja je podelila javnost imao je OŠTAR KOMENTAR a onda raskinuo sa Aleks

Dalila Dragojević je mnoge iznenadio kada je prilikom uključenje na Tiktok otkrila da bi se najradije vratila Dejanu Dragojeviću i da je to muškarac koga je najviše volela. Javnost se podelila po tom pitanju. Jedni smatraju Dalilin odgovor licemernim, dok se drugi saosećaju sa njenom greškom.

Ova informacija stigla je i do Filip Cara, koji nije krio iznenađenost njenim odgovorom.

– Kako komentarišeš to što je Dalila izjavila da se kaja što je bila sa tobom i da bi se najradije vratila Dejanu? – glasilo je pitanje.

– I sam sam rekao da smo načini veliku grešku. Bilo je svega i svačega. Da li bi se ona vratila Dejanu ili bila sa nekim trećim, to je nešto treće. Imali smo mnogo loše postupke, kako da se ne kaje? – upitao je Car.

– Ona je svojevremeno veličala tebe – rekao je Darko.

– Znam ja gde bi se ona naradije vratila, ali neka bude da sam saglasan sa njom. Pet godina je bila u idealnom braku, verovatno je to njena sigurna luka. Ništa što ona priča nije validno. Žao mi je jer je provlačim kroz loš kontekst, nije mi drago ukoliko isto načini. Bila je to ljubav, kakva kog da je. Ne bih s njom kafu popio, a kamoli bio sa njom.

Podetimo, Car je noćas raskinuo sa Aleksandrom, što su mnogi fanovi pomenutog Tv programa povezali sa Dalilom, kao i da je nije upotunosti preboleo.

Detaljnije u nastavku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare