IZA KULISA PESME ZA EVROVIZIJU 2023! Savo Perović RAZOČARAN, Anđelina doživela NERVNI SLOM! Ovo niste mogli da vidite U TV PRENOSU

Prvo polufinale festivala Pesma za Evroviziju 2023 održano je u sredu uveče i saznali smo imena osam takmičara koji će se u subotu boriti za odlazak na Evroviziju, a oni su Stefan Šaj („Od jastuka do jastuka“), Princ od Vranje („Cvet sa istoka“), Čegi i Braća bluz bend („Svadba ili kavga“), Boris Subotić („Nedostupan“), Luk Blek („Samo mi se spava“), Filip Baloš („Novi plan, drugi san“), Nađa („Moj prvi ožiljak na duši“) i Empati soul prodžekt („Indigo“).

Gledaoci su na televiziji imali priliku da vide pravi šou i moglo bi se reći da su se čelnici RTS i ove godine potrudili da pripreme spektakl, a posebnu pažnju izazvali su voditelji Dragana Kosjerina, Milan Marić, Kristina Radenković i Stefan Popović, koji su bili na visini zadatka. Imali smo priliku da vidimo Dušku Vučinić, legendarnu spikerku koja ima dosta fanova zbog toga što već godinama prenosi finale Evrovizije na originalan način, sa zanimljivom i duhovitim komentarima.

Utisak večeri za mnoge bilo je ispadanje dva favorita Sava Perovića i Angeline. Crnogorac je imao veliku podršku, koja očigledno nije bila dovoljna, jer je dobio malo glasova od publike, nakon čega se obratio na društvenim mrežama i požalio se da je imao loš zvuk.

Angelina je teško podnela poraz, pa je navodno doživela nervni slom kad je čula da njeno ime nije među finalistima. Mlada pevačica je besno napustila zgradu RTS na Košutnjaku, i kako piše Kurir, nakon toga je plakala i histerisala jer je očekivala više glasova i podršku od publike.

Tijana Dapčević se i ove godine odlučila da bude kandidat za Evroviziju, ali opet joj nije pošlo za rukom da napravi uspeh. Ona se predstavila pesmom „Mamim“, međutim, ni ona nije imala sreće s prolaskom u finale.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare