JANJUŠ BI SE ODREKAO SVOG BRATA KAD BI VIDEO OVE KADROVE! Godinama ne pričaju, sušta su suprotnost, radi sve čega se košarkaš JEŽI 

Brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević nije odoleo trendu lakoj i brzoj zaradi na aplikaciji koja je sve više i više aktuelna Onli fans-u.

On je uveliko krenuo da kači provokativne fotografije i video zapise u bitci za vrtoglavih 10.000 pretplatnika na toj aplikaciji. Mihajlo kroz svoje druge društvene mreže obaveštava obožavaoce o tome kako je od skoro aktivan na onli fansu, pa s vremena na vreme prenese i sadržaj sa te aplikacije na druge društvene mreže.

foto: Printscreen

Kako smo uspeli da primetimo mlađi Janjuš ima veliku podršku mnogih kolega sa onli fensa, te često njegove fotografije i video snimci se nađu i na glavnim profilima gde se nalazi većina onli fans radnika.

Janjušević se inače predstavio javnosti pre dve godine kada je glumio u spotu Dare Bubamare i tada pokazao svoje izvajano telo i ljubav prema kameri. Nema sumnje da će mali Janjuš od svega ovoga dobro zaraditi.

foto: Printscreen

Podsetimo, Janjuš je ranije pričao često o svom mlađem bratu međutim u međuvremenu su prestali da komuniciraju, razlog nam nije poznat ali možda je i zbog toga što se starijem bratu nije dopala ova ideja mlađeg brata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare