ZVEZDA POJAČANA KAMPACOM RUŠI BAJERN U MINHENU Ivanović: Sada počinje devet finala za nas! 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanovićrekao je da njegov tim u nastavku očekuje „devet finalnih utakmica“ u Evroligi, kao i da će značiti pomoć Fakunda Kampaca.

Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom„, rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak ekipi Bajerna u Minhenu, u utakmici 26. kola Evrolige.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Zvezda je na 13. mestu Evrolige sa 11 pobeda i 14 poraza, dok je Bajern 15. sa devet pobeda i 16 poraza.

Aktuelni šampioni ABA lige će u Minhenu biti jači za argentinskog igrača Kampaca, kojem je danas istekla zabrana igranja u Evroligi.

Ivanović je dodao da je njihov protivnik borben i brz tim.

Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo„, rekao je on.

Košarkaš crveno-belih Luka Mitrović istakao je da Bajern zna da igra veoma čvrsto na svom terenu.

Bajern ume izuzetno čvrsto da odigra na domaćem terenu, što smo se uverili i mi prethodnih sezona, konkretno prošle kada smo u jednoj bitnoj utakmici izgledali veoma loše, nismo odgovorili na tu njihovu čvrstu igru. Čvrsta fizička igra sa naše strane, u oba pravca, kako bi došli u šansu da tražimo pobedu„, dodao je on.

Krilni centar je istakao da će se crveno-beli do kraja boriti za plasman u TOP 8.

Daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, da smo od bilo čega digli ruke. Imali smo nekih kikseva na domaćem terenu, zabeležili neke velike pobede na gostujućem, gde nije bilo realno očekivati bodove. Znamo koliko nam svaki naredni meč znači i idemo u Minhen sa samo jednim ciljem, a to je da pobedimo„, zaključio je Mitrović.

Zvezda je u prvoj utakmici u Beogradu savladala Bajern krajem oktobra sa 78:72.

Utakmica između Bajerna i Zvezde igra se u četvrtak od 19.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare