PORODILA SE DEVOJKA SA KRILIMA! Hrabra Dejana podelila srećne vesti, ova slika topi srca (FOTO) 

Dejana Bačko koja je u narodu poznata kao „Devojka sa krilima“ postala je mama, a srećne vesti objavila je na društvenim mrežama.

Šampionka u paratekvondou koja se bavi streličarstvom i slikarstvom rođena je bez ruku, ali to je nije sprečilo da ostvari svoje snove.   

Devojka sa krilima i njen partner Marko Nežić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara.

Dejana je srećnu vest objavila na svom Instagram profilu.

– Bože, hvala ti na ovom poklonu – napisala je uz fotografiju na kojoj se vide srećni roditelji i njihova ćerkica, a čestitke su se samo nizale. 

 Ovo je najlepša slika današnjeg dana, meseca, pa i godine! Neka vam je sa srećom nova životna uloga i nek’ je beba zdrava.

– Sad si mama sa krilima, beba je kao med

–  Drago mi je da je devojka sa krilima dobila svoja još veća krila i najlepši poklon, čestitamo – neki su od komentara.

Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze. Ova hrabra devojka odabrala je borbu kao model ponašanja čemu se mnogi dive. Koliko je jaka njena želja da ispuni svoje snove govori i činjenica da je savladala svaku prepreku kako bi se bavila slikarstvom pa je tako naučila da četkicu za slikanje drži prstima na nogama. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare