NAŠ DIZAJNER JE OSVOJIO SVET, PA NESTAO SA SCENE I POSTAO ŽENA: Evo kako danas izgleda nakon promene pola! (FOTO)

Naš modni dizajner Marko Mitanovski je 2009. godine bio veoma zapažen na takmičenju „Ones to Watch show“, koje je čuveni modni mazagin „Vogue“ organizovao u okviru londonske Nedelje mode.

Marko je tada izabran među samo četiri dizajnera koji su ušli u izbor londonskog „Vogue“, što je bila velika čast i zaista ogroman profesionalni korak za jednog mladog umetnika.

Međutim, nakon tog uspeha, Marka se malo pritajio i neko vreme ga nije bilo u medijima. Sve je iznenadio kada se oktobru 2011. godine javio i svima objavio da je promenio pol i da se više ne zove Marko nego Mia, piše Republika.

Proces promene pola da bi u potpunosti bio završen, može da traje i po par godina. Marko je na Instagramu tada svima predstavio svoj novi izgled.

Dobio je, odnosno Mia je dobila tada veliki broj pozitivnih komentara, u kojima su joj poručivali da izgleda veoma atraktivno.

Mia je nakon operacije očigledno uklonila sve svoje stare fotografije sa ove društvene mreže, a poslednju objavu imala je 13. decembra prošle godine.

Tada je rekla da neobično voli taj dan a, sudeći po komentarima, u pitanju je očigledno bio njen rođendan.

– Obožavam današnji dan, nek sam živa i zdrava, izvolte u salonuu, olee – napisala je tada kreatorka.

„Srećan bebice“, „Srećan divan dan“, „Srećna ti nama bila i lepa i svaki dan neka ti bude kao rođendan“

Nema mnogo poznatih ličnosti naše javne scene koje su otvorene po pitanju svoje promene pola, a među najhrabrijima i najglasnijma bila je istaknuta is vetski poznata manekenka Andreja Pejić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare