DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 24. FEBRUAR! Ribe će imati probleme na svim poljima, Ovnovi će uživati u ljubavi, a evo koga očekuju finansijski gubici 

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, svi horoskopski znaci će imati problema sa zdravljem.

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, možete naći ljubav, a ako ste u vezi, uživaćete u ljubavi. POSAO: Problemi iz drugih sfera će negativno uticati na vašu radnu sposobnost. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK

LJUBAV: Nepotpuna komunikacija i životni problemi će rušiti harmoniju u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Vodite računa da vaši flertovi ne budu otkriveni i pokvare vam šansu za neku značajniju vezu. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaše raspoloženje će biti još promenljivije nego inače, a to će vam napraviti mnogo problema u odnosima. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Partner je prilično distanciran u poslednje vreme, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Imaćete ili previše ili premalo posla. U svakom slučaju, bićete pod stresom. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo. 

DEVICA

LJUBAV: Otkrićete da partner ima tajne ili će vaše tajne biti otkrivene. POSAO: Vaše radne sposobnosti neće biti na uobičajeno visokom nivou zbog mogućih zdravstvenih problema. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA

LJUBAV: Očekivaćete neku pozitivnu promenu koja se danas neće desiti. POSAO: Imaćete problema u karijeri, možda zbog podređenih ili ljudi sa kojima radite. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Izgleda da će vas sustići nevolje zbog toga što ste se ponašali vrlo neodgovorno u prethodnom periodu. POSAO: U lošem ste periodu za finansije, mogući veći problemi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Moguća tenzija i neslaganje, a za to će izgleda biti više kriv vaš partner nego vi. POSAO: Ako iščekujete neku neprijatnu promenu, vrlo je moguće da se ona danas desi. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

JARAC

LJUBAV: Vrlo nestabilni ljubavni odnosi, partner će biti loše raspoložen ili nedostupan. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost u radu, ali za to neće biti prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete biti okrenuti ljubavi, već drugim oblastima života. POSAO: Imaćete problema da nađete posao ako ga tražite, a ako radite, imaćete razloga da brinete za poziciju. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE

LJUBAV: U ovom periodu imate prevelika očekivanja, zbog čega postoji mogućnost za razočaranje. POSAO: Mučiće vas neki problemi koje vučete iz prethodnog perioda. ZDRAVLJE: Hronični bolovi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare