SVI DETALJI PROMENE POLA MIKE I GIBE VASIĆA! Bili na hormonskim terapijama, operisali se u Beogradu, a ovo su im planovi

Jedna od najpopularnijih rijaliti porodica, Rada, Rade, Mika i Giba Vasić, imaju mnogo razloga za slavlje. Najpre su blizanci prošlog leta ispunili svoju najveću želju i promenili su pol, a pre par dana, jedna od njih se udala.

Ivana i Ana Nikolić, kako im sada stoji u dokumentima, izgledaju zanosno i atraktivno, dugonoge su i dugokose mlade dame, a u kratkoj izjavi istakle su da su konačno pronašle svoj mir i postigle balans duha i tela. POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

-Tačno je, sada smo žene. Lepe smo i srećne i to je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem. Ne zamerite, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo – rekla je Ana Nikolić, čija se sestra bliznakinja, Ivana, pre nekoliko dana udala, prenosi Kurir.

Otac Rade koji je do prošlog leta podizao sinove, a sada ima ćerke, nije bio voljan da razgovara o ovoj temi. Nakon što je saslušao naše pitanje, spustio je slušalicu. Ipak, majka Rada, za nijansu je bila rečitija.

– Hvala vam na čestitkama, ali ne bihpuno govorila o operaciji i promeni pola. One su sada žene, neka su mi žive i zdrave i srećne, to je sve što jednom roditelju treba – rekla je Rada Vasić.

Inače, Ivana, koja se nekada zvala Giba, udala se u petak, 17. februara, za Nemca. Mladenci su se na vernost zarekli pred matičarem, u blačkoj opštini. Građanskom venčanju su prisustvovali samo uži članovi porodice. Kako je za medije prenela matičarka koja ih je venčala, Ivana je uredno imala svu neophodnu dokumentaciju, te je mogla da sklopi brak bez problema. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije bio relevantan.

Kako smo saznali, Ivana i njen suprug, ali i Ana, ovih dana se vraćaju u Nemačku, gde inače žive i rade.

– Njih dve su ženske frizerke i to dugo veoma uspešno rade. Time su se bavile i u rodnoj Plani, ali poslednjih godina rade u Nemačkoj gde je zarada mnogo veća, a njihov život znatno komforniji – ispričao je izvor za Alo!.

Podsetimo, blizanci Mika i Giba, koji su promenili pol početkom leta 2022, poznati su po učešćima u rijaliti formatima „Veliki brat“ i „Zadruga“. Ceo honorar koji su dobili tokom učešća iskoristili su za operaciju koju su izvršili u Beogradu. Tokom svoje rijaliti karijere često su isticali da bi voleli da promene pol, a oblačili su i žensku garderobu.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija – izjavljivali su Mika i Giba tada, a onda objasnili da je razlog njihovog učešća novac koji planiraju da investiraju u operativni zahvat i hormonske terapije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare