OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJBOLJE LAŽU: Slagaće vas, a da NEĆE NI TREPNUTI! Lako mogu da OBRLATE i ljubavnog partnera 

Možda zvuči grubo, ali ako svoju sposobnost uspeju da preusmere na pravi način, da je pravilno iskoriste u svom privatnom životu ili poslu, onda će to sigurno biti prednost koja može da im omogući napredak.

Ova tri horoskopska znaka važe za najveće lažove Zodijaka.

Blizanci

Baš kao kad se metafora nekog dela pretvori u alegoriju, tako i Blizančeve hronične laži mogu da poprime oblik koji se u žargonu zove „foliranje“. Blizanci su dvostruki znak i vrlo su dobri u pretvaranju. Njihove reči morate uzeti s rezervom, pogotovo ako ne želite da se izložite riziku da pogrešite. Sve u svemu, baš su slatki. Ponekad su čak i slađi od meda. Oni vladaju govorničkom umetnošću i znaju sve da prezentuju na izuzetno lep način. Njihova želja da ne govore istinu ponekad se čak pokaže i stilom života. Blizanci to često znaju dobro da iskoriste, odnosno zarade, pogotovo kroz odabir zanimanja (advokati, bankari, trgovci, prodavci).

Škorpija

Škorpije mogu jako dobro profesionalno da vas slažu. Pritom, dok vas lažu, neće ni trepnuti, a laž koju će vam plasirati biće unapred toliko dobro definisana, da niko neće ni imati želju, nameru ili potrebu da to proveri. Vrlo brzo razmišljaju, a ako ste mislili da je laž koju vam plasiraju izmišljena satima ili danima unazad, grdno se varate. Ne ustručavaju se da lažu, to smatraju svojim talentom i taj talenat vrlo pažljivo neguju, a sve kako bi sebi prigrabili što bolje pozicije.

Ribe

Uglavnom, možda ne lažu tako uverljivo kao Blizanci ili Škorpija, ali je sigurno da neće imati problema da prevare sagovornika, pogotovo ako im je to u interesu. Tako se uglavnom rukovode nekim svojim interesima koje ostvaruju lažima. Ne prezaju od laži u emotivnoj sferi, pa će partneru trebati dosta emotivnog iskustva s njima kako bi ih potpuno demistifikovao od osobe kakvom su u početku bili prevareni. U poslu će lagati jer vole novac, vole moć, a savest im sigurno neće biti posebno aktivna jer su lagali. Oni, za razliku od prva dva znaka, mogu da lažu sa osmehom, i doslovno slave svaki učinak koji je njihova laž proizvela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare