ZAHVALJUJUĆI ZADNJICI ZARADILA BOGATSTVO! Stanija počastila jači pol novim fotkama i priznala: UZIMAM OGROMNU LOVU ZA 3 MINUTA

Stanija Dobrojević godinama privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima.

Ona je sada otputovala na Kopaonik odakle se redovno oglašava, te je fanove počastila vrelim kadrovima. Naime, ona je pozirala u donjem vešu, dok je njena zadnjica bila u prvom planu.

Ovom objavom izazvala je brojne komentare, a na pojedine odlučila je i da odogovori.

Jednom obožavaocu toliko su se dopale njene provokativne slike, pa je napisao starleti kako joj „guza vredi milione“. Dobrojevićeva mu je na to neskromno odgovorila: „Znam, vredi!“

Pobednica „Farme“ i bivša učesnica „Zadruge“ kaže da odlično zarađuje na Instagramu i „Onli fensu“ zahvaljujući izazovnim fotkama svoje zadnjice.

– U jednom trenutku u životu poželela sam da se bavim pevanjem. Međutim, brzo sam odustala. Kad sam videla koliko treba da se cimam, putujem, nastupam po zagušljivim klubovima, shvatila sam da to nije posao za mene. Lakše mi je da zaradim fotkajući se za Instagram i „Onli fens“! Uslikam guzu za tri minuta, a dobijem odličnu lovu – objasnula je Stanija, dok je na pitanje da li planira da osigura zadnjicu, poput svetski poznate muzičke i glumačke zvezde Džej Lo, odgovara:

– Ne želim to da radim. Zašto bih osigurala ono što će svakako jednog dana otići u grob? – izjavila je Dobrojevićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare