SREĆAN ROĐENDAN U RAJU! Porodica Siniše Mihajlovića slavi veliki dan i prkosi bolu

Porodica Siniše Mihajlovića slavi život, baš kako bi i veliki Miha voleo. Zato su mu i upućene najlepše reči povodom rođendana.

Supruga Arijana poslala je emotivnu poruku – Miha slavi rođendan u raju, i ostali članovi porodice su iskoristili priliku da na društvenim mrežama podsete da je danas Sinišin rođendan.

Suprug Mihine mlađe kćerke Virdžinije, fudbaler Đenove Alesandro Voljako, takođe je bio emotivan, objavio je dragu fotografiju, snimljenu kada je upijao savete od Siniše.

Bolonja još tuguje za Mihom

Kapiten Bolonje Roberto Sorijano (32) imao je emotivno izlaganje o Siniši Mihajloviću posle trijumfa njegove ekipe nad Sampdorijom (2:1) u 23. kolu Serije A, prenosi Sportal.

Sorijano je doveo Bolonju u vođstvo u 65. minutu, a posle pobede na konferenciji je upitan i o Siniši Mihajloviću, treneru s kojim je sarađivao i u Sampdoriji i u Bolonji. Sorijana su preplavile emocije nakon pitanja o tragično preminulom srpskom treneru, pa je zaplakao pred kamerama. Sorijanu je ovo prvi gol u Seriji A od 14. marta 2021, a po njegovim rečima, za njega je zaslužan Siniša. 

Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 53. godini, a kada je Sorijanu rečeno da bi Miha u ponedeljak napunio 54 godine, igrač je briznuo u plač.

Želim da mislim da je i ovaj gol bio zahvaljujući Siniši. Želim da mislim da mi je pomogao da postignem gol ovde na ovom stadionu, gde smo imali toliko divnih uspomena zajedno… 

Roberto Sorijano

Sorijano je sa Mihajlovićem radio i u Sampdoriji, a potom i u Bolonji, sve dok trener nije otpušten u septembru 2022. Dok mu je Miha bio trener, odigrao je 175 utakmica, a postigao je 24 gola i zabeležio 27 asistencija. Sarađivali su u Sampdoriji od 2013-2015, a zatim su ponovo radili u Bolonji 2018.

Fudblaski klub Bolonja predstavio je mini seriju posvećenu Siniši Mihajloviću i njegovoj poslednjoj sezoni na klupi tog tima.

Oni su istu realizovali u saradnji sa platformom „DST“, a predviđeno je pet polučasovnih epizoda koje će početi da se emituju 20. februara. Kako je saopšteno, bilo je planirano da serija bude emotivana još ranije, ali se sa istim sačekalo zbog stanja u kom je bio legendarni fudbaler. 

– Bilo je planirano da serija izađe još krajem decembra, ali je emitovanje odloženo zbog pogoršanja zdravstvene situacije Siniše, a kasnije i smrti. Deluje da je nekako bilo najbolje da se ona objavi sada, na dan njegovog rođendana, koji je simboličan dan za sve navijače Bolonje i oni koji su ga poznavali, da se vidi koliku je strast imao u svom radu, čak i tokom tretmana i terapija – izjavio je Klaudio Fenući, direktor kluba.

Sam projekat će imati humanitarni karakter, pošto će prihod koji serije bude ostvarila biti doniran Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu Bolonja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare