CARSKI JUBILEJ DUŠANA TADIĆA U DRESU AJAKSA: Uradio ono što nije uspelo nijednom Srbinu! Cela Holandija mu se divi!

Dušan Tadić nastavlja da ispisuje istoriju u dresu Ajaksa. Da svoje ime stavlja u red takvih veličina koje su nosile kapitensku traku Kopljanika, poput Johana Krojfa, Velibora Vasovića, Ruda Krola, Franka Rajkarda, Marka Van Bastena, Danija Blinda, Jarija Litmanena, Japa Stama…

Dušan Tadić je na utakmici protiv Sparte iz Roterdama (4:0) stigao do trocifrene brojke, kada su u pitanju golovi u dresu Ajaksa. Najtrofejniji klub iz Holandije objavio je na društvenim mrežama podatak vredan divljena posvećen kapitenu srpske fudbalske reprezentacije.

– Ne mogu da opišem koliko sam srećan što sam uspeo da postignem ovoliko golova za klub koji mi je tako prirastao srcu. Hvala van na konstantnoj podršci. Sve dugujem vama – napisao je Tadić.

Dušan Tadić bio je strelac dva gola u ubedljivoj pobedi. Prvi put mrežu protivnika zatresao je u šestom, a onda i u 64. minutu.

Uprkos stalnimm bezobraznim i neutemeljenim prozivkama od straneVeslija Snajdera, Dušan Tadić ima ogromnu podršku sportske javnosti u Holandiji, uprave i legendi kluba i što je najvažnije – navijača, piše Kurir.

USARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare