GLUMAC PREVEZEN U BOLNICU U KRITIČNOM STANJU, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT: Prognoze uopšte nisu dobre, nalazi se na INTENZIVNOJ 

Tom Sejzmor je u krtičnom zdravstvenom stanju i sada se glumac bori za život u bolnici.

Njegov menadžer, Čarls Lago, rekao je za američki TMZ da se družio sa Tomom u svojoj kući u Los Anđelesu u subotu, a onda je glumac oko 2 sata posle ponoći doživeo aneurizmu mozga i pao u nesvest.

Lago kaže da je neko pronašao Toma i brzo pozvao Hitnu pomoć. Jedinice hitne pomoći su reagovale i odvele ga u lokalnu bolnicu, gde je na odeljenju intenzivne nege u kritičnom stanju.

U ovom trenutku, Tom je u „lošem stanju“, kaže Lago, a njegove šanse za potpuni oporavak izgledaju neizvesne. Tom je tokom godina imao niz problema sa zloupotrebom droga i sukobima sa zakonom. On je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i nasilja u porodici , kao i posedovanja nedozvoljene supstance.

Osim problema, Tom je nekada bio i uspešan glumac koji se pojavio u nekim od najpopularnijih holivudskih filmova, kao što su „Spašavanje redova Rajana“, „Black Hawk Down“, „Natural Born Killers“ i „Heat“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare