HIT TRENUCI ĐOKOVIĆA U BEOGRADU: Probali su ovaj NEOBIČAN SPORT! Stefan pažljivo gleda šta tata radi, Tara ima druge planove

Srpski teniser, Novak Đoković, već neko vreme boravi u Beogradu gde uživa u slobodnom vremenu između dva turnira.

U subotu uveče, u restoranu „Novak“ na Novom Beogradu, organizovana je velika žurka, a društvene mreže prepune su snimaka koji pokazuju fantastičnu atmosferu koja je vladala.

Dan nakon toga, Novak je sa porodicom prošetao srpskom prestonicom, a „uhvaćen je“ dok je u društvu supruge Jelene, sina Stefana i ćerke Tare igrao pikado.

Đokovići su lep februarski dan iskoristili da odu do tvrđave Kalemegdan, a u parku blizu ulaza u Zoološki vrt, okačili su metu i vežbali bacanje.

Sudeći po njihovim reakciji, deluje da je Stefanu ovaj sport držao pažnju, dok Tara nije izgledala previše zainteresovano. Nju je zanimalo nešto drugo, pa je u jednom trenutku potrčala u parku kod tvrđave, piše Kurir.

Novak sa Jelenom i decom igra pikado u parku na Kališu

00:17

Novak sa Jelenom i decom igra pikado u parku na Kališu

Navikli smo da Novaka viđamo u raznim izdanjima, pošto je poznat kao osoba sa više hobija i kao neko kome nije strano da proba nove stvari, ali na partiji pikada ga još dosad nismo videli.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare