Otkriveno da li se Slavica Slavnić ODREKLA sina: Zvezdanova majka šokirana Aninim ponašanjem, obaveštena je o svemu što se događa u rijalitiju 

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić svakodnevno su glavna tema u rijaliti programu „Zadruga 6“.

Ana je u više navrata istakla da ima ogromnu podršku Zvezdanove majke Slavice, koju je čuvala dok je njen sin bio u zatvoru, ali to navodno nije istina.

Naime, Slavica je trenutno u domu, dok su Zvezdan i Ana u Zadruzi, a šokirana je rečima koje izgovara njena bivša snajka u rijalitiju.

Slavica tvrdi da se nije odrekla svog sina, kao i da Ana za gomilu stvari ne govori pravu istinu.

Zvezdanova majka kaže da je obaveštena o svim dešavanjima u Zadruzi, kao i da ne može da veruje u reči da se ona odrekla svog sina, te napomenula i da njegova ćerka Sara, može biti samo ljuta, ali da ne može da se odrekne svog oca, piše Blic.

Slavka kaže da joj je Ana „u krvi“ jer je dugo provela vreme sa njom, nije ponosna na sina, ali navodi da „nije Anđela, bila bi neka druga“, jer kao i svaka majka će ostati uz svoje dete.

Zvezdanova majka se odlično oseća, te demantuje navode da joj je bilo loše, kao i da je hospitalizovana, jer se oseća dobro, te da ne zna odakle proizilaze te priče.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare