GODINAMA SE BORI SA TEŠKIM BOLESTIMA I ZA POTOMSTVO! Teška životna priča i potresna ispovest Sanje Maletić: Dokle god dišem i dok postoji šansa od boga neću odustati! 

Sanja Maletić i dalje pokušava da se ostvari u ulozi majke.

Pevačica Sanja Maletić godinama se bori sa zdravstvenim problemima. Sa svega 29 godina je dobila Koksaki virus, a dalje su se problemi samo nizali, piše Republika.

– Nažalost, ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom – ispričala je Sanja svojevremeno za „Grand Online“, pa je nastavila:

– Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći

– Ja sam dobila oboljenje štitnu žlezdu, to je poznata stvar, ali sam dobila uz to i gratis i taj hašimoto, koja je teška autoimuna bolest. To su stalne promene raspoloženja, ali moji ukućani znaju, pokažem im kada nisam raspoložena ujutru, da me ne diraju. To je prosto tako, morate vi da pobedite bolest i da vi budete ti koji će dirigovati situacijom, ja sam za sebe gospodar, koji se bori protiv svega toga, koliko god to teška bolest bila, a jeste. Ja neću odustati nikada, to i jeste moja poruka svima koji imaju sličan problem, ljudi ne smeju da odustanu od borbe za sebe – ispričala je Sanja jednom prilikom za domaće medije.


Sanja se godinama bori i za potomstvo, a iako uskoro puni 50 godina, ne odustaje, te je više puta išla na vantelesnu oplodnju. 

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare