„NISAM ZNALA DA MOJE DETE NIJE BEZBEDNO SA NJIM“: Reči majke kojoj je zet ubio ćerku KIDAJU SRCE: Ako se tamo plašiš…

Majka od tuge za ćerkom ne može da dođe sebi. Na svom profilu na društvenim mrežama objavljuje potresne slike i snimke svoje ćerke uz reči koje slamaju i najtvrđa srca.

– Moju ćerku je ubio njen suprug policajac! Bila sam ubeđena da će pored njega biti bezbedna i zaštićena.. Moje dete nije bilo bezbedno od prvog dana života sa njim, a ja to nisam znala – potresne su reči majka devojke koju je ubio suprug policajac u Grockoj, a potom presudio sebi.

– Nemojte misliti da vi više volite tu osobu nego vaša majka vas. Ljubav nije mučenje, ljubav nije ograničenje, ljubav nije zabrana! Ljubav je lepa i želim je svima vama, ali onu pravu i najlepšu – napisala je Ivana na svom profilu.

Kako kaže, nema snage svima da odgovara, ali ipak želi da se priča o njenoj ćerki čuje kako bi se zaštitila neka druga osoba, koja možda ima sličnih problema.

– Apelujem na osobe koje imaju sličnih problema da zatraže savet i pomoć stručnih lica.. Nekoga ko će vam pružiti podršku i pomoći da se oslobodite pakla koji trpite. Nisam verovala da neko može povrediti nekoga do koga mu je stalo. Koliko možemo da se prevarimo samo misleći o nekom kako je fin jer mu to izgled govori – navodi ona.

Ističe i da je taj apel, zapravo molba jedne slomljene majke.

– Ako se tamo plašiš, dođi mi u san da ti majka da savet, da te utešim, ublažim malo tvoju tugu i bol.. a ja ću te čekati. Čekaću te svakoga dana i svake noći, moliti se da mi budeš spokojna, da pronađeš mir koji ti je na ovom svetu bio mnogo potrebna – napisala je Ivana.

Podsetimo, suprug je je svoju suprugu Nevenu ubio u petak uveče u kući u Grockoj, a zatim je izvršio samoubistvo. Navodno, on je presudio devojci jer je htela da ga ostavi. Đorđe je radio kao policajac u PS Grocka, a mladi par se prošle godine venčao.

Kako je majka Nevene ranije ispričala, devojka je pokušala da se rastavi od Đorđa ranije ove godine, ali joj je on i tada pretio, kada je 20. januara potegao pištolj na nju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare