JADNO! MILJANINA SESTRA TRAŽILA 2.000 DINARA ZA INTERVJU! Ana Kulić se pojavila na koncertu Milice Pavlović, pa šokirala predstavnike medija! 

Ana Kulić, sestra popularne rijaliti učesnice Miljane Kulić, pojavila se večeras na koncertu Milice Pavlović u hali „Čair“ u Nišu i šokirala prisutne novinare prohtevima.
Anči Kulić, po svemu sudeći umislila je da je popualarna, u najmanju ruku kao sestra Miljana, pa je na pitanje novinara da da nekoliko izjava kazala:

 Ako želite sa mnom intervju, to će vas koštati 2.000 dinara- kazala je Kulićeva koja nije bila toliko skupa, međutim, niko nije želeo da joj da ni 2.000 dinara.

Inače, Marija Kulić je mnogo ponosna na ćerku Anu i redovno se hvali njenim izborom partnera, te je nedavno izjavila da je momak njene najmlađe mezimice iz porodice intelektualaca:

– Anči ima momka, roditelji su mu lekari, otac mu je stomatolog majka psihijatar- počela je Marija, na šta je Miljana osula paljbu.

– Ali je zato ružan kao lopov. Mnogo je ružan, priznaj, preružan je– dobacila je Miljana, piše Informer.

– Ne, ne lupaj. Mnogo je lep i dobar dečko. Nikola je upisao privatni fakultet, tu ga guraju. Visok je, crn, dečko je kao lutka- nastavljala je Marija.

– Miljana, nije lepo sa tvoj strane da tako kažeš. O ukusina ne treba raspravljati- umešao se Zola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare