ZVEZDAN OTKRIO DETALJE AFERE KOJU JE IMAO PRED ZADRUGU! Progovorio o devojci sa kojom je VARAO Anu, ona ga rešetala, Slavnić joj zapušio usta! (VIDEO)

Otkriveni detalji Zvezdanove afere pred Zadrugu.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić razgovarali su u izolaciji o svom odnosu, a onda mu je ona zatražila detalje afere koju je imao sa devojkom iz Švajcarske, za koju je saznala da ju je varao pred ulazak u „Zadrugu“.

– Ja sam pokazao empatiju na svim mogućim poljima, ne slažem se sa tim što govoriš. Ja dok sam se s anjom družio mislim da nisam bio bezobrazan, pa ne mogu da se složim. Mogu da se složim da je to što sma prema tebi uradio užasno i uradio neke stvari koje nisu trebale da se vide na televiziji. Ako ja mogu u ovom haosu da smirujem i kažem: „Polako“, ne slažem se. Možda se meni ne sviđa neki tvoj postupak. ja se ponašam kao gospodin, sa svima pričam kulturno, a mislim da ne bih trebao da pričam sa mnogima i trebao bih da ih oduvam, kao Miljan što priča – govorio je Zvezdan.

– Ko je osoba iz Švajcarske?

– Nema veze sa životom. Ne mogu da pričam ovako –rekao je Slavnić.

– Ja sve znam, samo želim istinu. Šta si sa njom pričao? Koliko si bio u kombinaciji sa njom? – dodala je Ana.

– Nisam bio, ne znam – dodao je Slavnić.

– Što nećeš da mi kažeš? Ljudsko je. Nije stvar da li mene zanima ili me ne zanima, stvar je u kojoj sam zabludi živela i koliko sam ti verovala i u kakvom sam bila. Ti stvarno kažeš da si me voleo? – nastavila je Ana.

– Ja tebe i sad volim, nemoj da lupetaš.

– Što se nisi razišao sa mnom napolju kad sma ti ja rekla da možemo a prekinemo, pa si ti onda znaš već šta rekao da ti vratim. Što si me mučio? Što si bio sa mnom posle četiri godine čekanja? Što me nisi pustio da živim? – rekla je Ana.

– Ja tebe? – upitao je on.

– Što nisi seo dok si bio sa tom malom, bacio si telefon ne jer je bagovao nego jer ja nisam smela da vidim šta je bilo u telefonu. Ti si sa Mokom pričao da te manje volim, a ti si mene varao. Zbog čega? – govoirila je ona.

– Nisam imao kući to šta sam tražio – odbrusio je on.

 Šta je to? – pitala je.

– Ljubav.

– Ljubav? Je l’ si dobio ljubav od te male? Gde si sve bio sa tom malom? Gde si se višđao sa njom? – upitala je Ana.

– Gde sam ja hteo, nemoj tako da pričaš sa mnom i ja ne želim da odgovaram – dodao je Zvezdan.

– Rekao si da nikad ne bi mogao da furaš sa nekim – rekla je Ana.

– Nema potrebe da razgovaramo o tome, nismo zajedno i nećemo biti. Rekao sam ti dovoljno, a ti hoćeš i poze. Sve sam pogazio i to je to – dodao je Slavnić.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare