„ORALNO GA ZADOVOLJAVA I NE OPERE ZUBE, A POSLE S*KSA SE NE TUŠIRA“ Bivši zadrugar BRUTALNO PONIZIO Anđelu pa žestoko opleo po Ani

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je trenutna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga“ i tom prilikom žestoko opleo po zadrugarima, ali i Ani Ćurčič i Anđeli Đuričić.

– Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže “izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz“, ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula – priča Tomović, pa dodaje:

– Ova njegova bivša žena mi je toliko antipatična, ja sam prve noći bratu rekao ova žena mi je toliko antipatična i sada se ispostavlja da je to izrežirana neka priča.

Vladimir nije imao lepe reči ni za Anđelu Đuričić.

– Isto kao i svaka žena koja je bila preljubnica, isto kao što sam komentarisao Taru, tako komentarišem i Anđelu, ali njena krivica je 1 posto, a 99 posto Zvezdanova, kao i Tarina i Lunina je 1 posto, a muškarci treba da vode računa. Anđela se zaljubila mučenica, izgleda i da joj je kratka ta pamet i sve, ali ona njega oralno zadovoljava ispod jorgan planine i onda uzme i pljune i pođe u emisiju ne opere zube, ne istušira se posle se*sa, mnogo je gore biti neuredan nego imati se*s, ali ženo božija bar se uredi posle svega, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare