„ANU ĆE NAPUSTITI DECA AKO SE VRATI ZVEZDANU!“ Ćurčićkini ćerka i sin neće da trpe NASILNIKA! Šok tvrdnja zadrugarkine drugarice

Odnos između dece Ane Ćurčić i njenog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića uopšte nije idealan. To je otkrila njena bliska prijateljica Milena Kačavenda, koja tvrdi da Anini ćerka i sin osobu koja je povredila njihovu majku ne žele da vide.

Pred Anom je veliki izazov. Ušla je u „Zadrugu“ gde se nalaze Slavnić i njegova ljubavnica Anđela Đuričić, sa kojom je javno prevario nevenčanu suprugu. Ona je to teško podnela, a njenu patnju i bol gledala su i njena deca. Njima se, prema prili njen drugarice, nije dopadao ni odnos koji su Ana i Zvezdan imali i pre nego što je on ušao u rijaliti.

– Anina deca su mnogo toga gledala kad je njihov odnos u pitanju. Mislim da će sada da odu od nje ako se vrati Zvezdanu. Ko bi hteo nasilnika u kući? Verujem da niko ne bi takvog čoveka trpeo. Kad je Ana ulazila u rijaliti, tražila je da obezbeđenje bude u blizini kad god priča sa Zvezdanom. To vam sve govori. Videla sam strah u njenim očima čim je ušla. Tek posle se smirila, ali ja je dugo poznajem, od mene ne može da sakrije strah – rekla je Milena, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare