PRVO OGLAŠAVANJE SINA ZVEZDANOVE BIVŠE Ana trenutno prolazi kroz PAKAO zbog Slavnića, a ovo je njegov STAV! Jasno stavio do ZNANJA

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga učesnika „Zadruge“ Zvezdana Slavnića, napravila je pravi bum kada se u petak uveče uselila u Belu kuću i zvanično postala učesnica šeste sezone rijalitija.

Na Anine suze i patnju nisu ostali imuni zadrugari, koji su joj bili rame za plakanje, a mnogi su se zapitali kako na sve što joj se u „Zadruzi“ dešava gledaju njena deca. Tim povodom predstavnici sedme sile stupili su u kontakt sa Aninim sinom.

Luku, Anin sin je ljubazno objasnio da se on neće oglašavati za medije, kada su u pitanju aktuelna dešavanja u „Zadruzi“. Ipak, pružio joj je podršku.

Ne želim ništa da komentarišem, razumite me. Neću se oglašavati za medije, ne želim ništa da pričam. Mama ima apsolutnu podršku, to je sve – ljubazno je rekao Anin sin Luka, prenosi Kurir.

Podsetimo, Ana se odmah po ulasku suočila sa Zvezdanom, ali i njegovom devojkom Anđelom Đuričić, a o njihovim žestokim obračunima koji su usledili danima bruje svi regionalni mediji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare