SAŠA IZ SREMČICE POKLANJA PORŠEA ZA IZLEČENJE MALOG LUKE! Krenula licitacija a ovo je početna cena (FOTO) 

BEOGRAD – Saša iz Sremčice poklonio je automobil porše bokser za izlečenje malog Luke.

On je automobil pokazao na svom Instagram profilu i poručio da ga daje na licitaciju koja traje do 15. februara. Ponuđač koji bude dao najviše, uplatiće sredstva direktno Fondaciji Budi human.

On je u objavi napisao sledeće: Želimo da pomognemo u lečenju malog Luke, stavljam na licitaciju porše boxer S, početna cena je samo 10.000 evra, licitacija traje do 15.2., ponude šaljite u komentarima. Ko pobedi na licitaciji, novac će uplatiti direktno Fondaciji Budi human.

Luka je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Živeo je uobičajenim životom za svoj uzrast sve do trenutka kada su se pojavile česte glavobolje.

U decembru 2022. godine detaljnom dijagnostikom utvrđeno je da Luka boluje od tumora na mozgu – Meduloblastoma CNS Who Gradus 4. Luka je istog dana po prijemu u bolnicu hitno operisan prilikom čega mu je ugrađen VP šant.

Nakon operacije tumora na mozgu Luka je u potpunosti izgubio mogućnost hoda, govora, vida i prestao da se hrani samostalno. Luka živi sa mamom i mlađom sestrom jer mu je otac preminuo od posledica korona virusa u decembru 2021. godine.

Luka Stajković, Budi human
foto: Budi Human Printscreen

Nastavak lečenja iziskuje velike troškove zbog čega je potrebna pomoć u vidu donacija svih humanih ljudi kako bi Luka nastavio lečenje i potpuno ozdravio. Sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja u zemlji i inostranstvu, za lekove, suplemente, troškove smeštaja kao i za putne troškove.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare