ZAPADU ĆE SE OD OVIH REČI CRVENITI UŠI! Rusija naoružana do zuba! Medvedev: Želim da razočaram neprijatelja… 

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije predstavio koncern „Kalašnjikov“ u Iževsku, gde je pregledao najnovije modele oružja i vojne opreme i održao sastanak radne grupe vojno-industrijske komisije

Rusija ima dovoljno naoružanja, planira da zadrži tempo proizvodnje koji je postigla pred kraj prošle godine, a od početka ove vojska je snabdevena najtraženijim modelima, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je posetio koncern „Kalašnjikov“ u Iževsku, gde je pregledao uzorke naoružanja i održao sastanak radne grupe vojno-industrijske komisije, gde je naložio stvaranje najpopularnijih vrsta naoružanja i dronova.

Želim da razočaram neprijatelje. Imamo sasvim dovoljno svega. I ove godine nastavljamo sa proizvodnjom najtraženije vrsta naoružanja i vojne opreme„, rekao je Medvedev otvarajući skup. On je objasnio da protivnici Rusije, između ostalog, prate proizvodnju naoružanja, periodično dajući izjave da joj je ostalo „ni dva projektila“.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti je na Telegramu kanalu postavio video iz proizvodnje kompanije i dela sastanka. 

Medvedev je napisao da vojno-industrijski kompleksi povećavaju isporuku izviđačkih i jurišnih dronova kao i lutajuće municije, poznatije kao dronovi samoubice ili dronovi kamikaze za rusku vojsku i potrebe specijane vojne operacije.

„Danas ćemo na sastanku radne grupe vojno-industrijske komisije prokontrolisati najpopularnije vrste naoružanja i vojne i specijalne opreme. Želeo bih da detaljnije razgovaramo o proizvodnji popularnih vrsta naoružanja, sa akcentom na bespilotne letelice koje su posebno tražene tokom specijalne vojne operacije“, rekao je Medvedev otvarajući skup.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare