ŠOK SCENE U ZADRUZI SAMO SE NIŽU! Žestok fajt između Sanje i Marke, ona ga DAVILA NAOČIGLED SVIH! Suze i urlici odzvanjaju imanjem

Sanja Grujić i Marko Stefanović ponovo su se posvađali, a ovoga puta razlog je bila Žana Đorđević sa kojom je Sanja uverena da Marko flertuje.

– Znaš šta ću uraditi. Pomeriću se od ove – govorio je Marko Zoli.

– Ja sam tebe ostavila – dodala je Grujićeva.

– Uslugu si mi učinila. Slobodno možeš da razdvojiš krevete, dosta mi je više. Jedina koja traži teme ovde je ona, jedina koja igra rijaliti, izmišlja gluposti. Neću da te vidim da si mi prišla – nastavio je on.

– Biće klip – dodala je ona.

– Mogu da izje*em svaku ovde. Pogrešio sam što sam ušao u vezu sa tobom, zavoleo sam ku*vetinu – rekao je Marko.

– Ja sam se u tebe iskreno zaljubila, iskreno te volim, a ti mi pokazuješ ovako. Nikad ti nisam rekla da te ne volim, uvek ti kažem da sam iz ljubavi sa tobom, da sam se najviše zaljubila u tebe – dodala je Grujićeva.

– Isto sam sve to pričao, decu smo planirali. Kako ja posle ovih reči da pogledam tvoju majku? Ona se sladi ovime. Ja sam rekao da ću namerno ono da radim, jer je ponovo namerno sa Carem – govorio je Stefanović.

– U svakoj svađi govoriš iste uvrede, ti to misliš, prokletniče! Ti nećeš ni da saslušaš, mrtav si za mene – rekla je Sanja kroz suze, prenosi Kurir.

– Ja sam ušao u vezu sa psihički obolelom devojkom! Psihički obolela. Gledala je šte se radi u vezama prošle godine, misli da ću ja to da radim – dodao je Marko.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare