CAKA JE U PRELIVU! Evo zašto je ovo najbolja Cezar salata koju ćete ikada jesti! 

Postoje razni recepti za Cezar salatu, a vi proverite zašto je baš ovaj naša preporuka. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni: 

SASTOJCI:

  • 300 g pilećeg filea
  • manja ćabata (vrsta hleba)
  • tri kašike maslinovog ulja
  • manja glavica zelene salate
  • krastavac
  • šolja čeri paradajza
  • so, biber

ZA PRELIV:

  • čen belog luka
  • pola šolje parmezana
  • pet kašika majoneza
  • kašika belog vinskog sirćeta
  • dva inćuna

PRIPREMA:

Ćabatu iseći na kockice, staviti na pleh, preliti uljem, posoliti, pa peći desetak minuta u rerni da hleb porumeni. Piletinu takođe posoliti i pobiberiti, preliti uljem, pa ispržiti u tiganju da dobije lepu boju. U činiju staviti iseckanu zelenu salatu, krastavac, čeri paradajz, hleb i meso, pa posoliti i pobiberiti. Sjediniti izgnječene inćune, rendani parmezan, potisnuti beli luk, majonez i sirće, preliti salatu, promešati i poslužiti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare