DETALJI TRAGEDIJE U NS: U pepelu nađena ugljenisana tela dva muškarca, žene doživele takav stres da je Hitna morala da reaguje 

NOVI SAD – Dva čoveka poginula su u požaru koji je rano jutros izbio u Petrovaradinu, u Račkoj 79.

Zasad nije poznat identitet i godište nastradalih i samo se zna da je reč o dva muškarca. Policija i tužilaštvo obavljaju uviđaj, a nešto posle 8 časova taj deo Ulice Račkog ponovo je otvoren za saobraćaj, javlja Radio 021.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa intervenisala oko 5.30 časova. 

– Na licu mesta su zatečena dva ugljenisana tela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na licu mesta – navodi dr Krulj.

Kako 021 saznaje, požar je u ovoj jednospratnoj kući izbio oko 5 sati i ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca. Oni su brzo zaustavili širenje požara na ceo objekat, a potom i ugasili vatru. Prilikom intervencije pronađena su dva tela.

Zasad nije sigurno o kome je reč, a objekat, koji je vidno oronuo, najverovatnije je napušten već neko vreme. Od građana koji žive u blizini može se čuti da je tu nekada bio ugostiteljski objekat „Kabare avantura“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare