„VIDELA SAM MLAĐEG MUŠKARCA KAKO ULAZI U STAN“ Komšije o stravičnom zločinu na Bežaniji gde su pronađene mrtve sestre: „Izgleda je DVOSTRUKO UBISTVO“ 

Sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su danas mrtve u svom stanu na Bežanijskoj kosi, a prema prvim, za sada nepotvrđenim informacijama, radi se o dvostrukom ubistvu.

Kako je „Blic“ saznao od komšija na licu mesta, dve sestre živele su zajedno pet godina, a prema rečima prve komšinice Jelice G., Jelisaveta i ona su bile veoma bliske. Jelica je ispričala da je policija sa njom obavila razgovor.

– Ne mogu mnogo da govorim jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju – ispričala nam je prva Jelisavetina komšinica i najbliskija prijateljica.

Kako je dodala, ona nije ušla u stan, ali je od policije čula da je prizor zatečen unutra bio stravičan. Jelica je ispričala da je ona ta koja je alarmirala komšije da se provali u stan.

– Ja sam insistirala da zovemo. Zvali smo policiju ali su oni rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Poslednji put sam je videla 6-7. januara, donela mi je bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema je i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorike da su otputovale, ja sam imala tu crnu slutnju – priča Jelica.

Ona je dodala i da je od policije čula da je u pitanju dvostruko ubistvo, a ne ubistvo i samoubistvo kako se navodilo.

– Sestra živi za njom 5 godina. Jelisaveta je bila depresivna, ja sam mislila da je ona sebi prekratila, sebi i sestri, ali kažu da je ubistvo – dodala je komšinica.

Još jedna komšinica, koja je takođe dala iskaz policiji, rekla je da se Jelisaveta lečila od duševnih bolesti.

– Pila je lekove. Nije imala kosu, nosila je periku nekad, nekad ne. Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac oko 30 godina, smeđe kose, ulazi u njen stan… Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam Jelisavetu da mu je otvorila vrata, bila je sređena, nosila je periku, i pustila ga untra – kratko je rekla druga komšinica.

I drugi komšija nam je ispričao da nije znao da sestra živi sa njom, a da joj je muž preminuo pre 2-3 godine.

– Poznavao sam ovu sestru koja živi tu u stanu u zgradi. Poseldnji put sam je video u prolazu pre nekih 15-20 dana. Bila je super žena, odlična. Bila je sama kako ja znam, ostalo ne znam, sestru nisam poznavao. Muž je umro pre nekih dve godine – bio je kratak drugi komšija.

Podsetimo, horor se dogodio u Ulici Marka Tola, a za sada još nije zvanično poznato kako je došlo do smrti dve rođene sestre.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare