KADA PADNEMO, USTANEMO JAČI! TO SMO MI – JUVENTUS! Oglasio se VLAHOVIĆ nakon što je STAROJ DAMI oduzeto MNOGO BODOVA! 

Fudbalski savez Italije oduzeo je Juventusu 15 bodova zbog finansijskih malverzacija povezanih sa transferima fudbalera, a prvi put povodom toga oglasio se Dušan Vlahović

Forma Juventusa bila je u usponu, uspela je četa Masimilijana Alegrija da se popne i uključi se u borbu za titulu. Ipak, prljavi poslovi kojima se bavila dojučerašnja uprava Stare dame skupo će koštati torinskog giganta. 

Naime, Tužilac Fudbalskog saveza Italije Đuzepe Kine zatražio je od federalnog apelacionog suda da ponovo otvori postupak protiv Juventusa nakon novih otkrića u istrazi. Nakon istrage ustanovljeno je da su u Torinu „petljali“ nakon čega je Staroj dami oduzeto 15 bodova.

Tim povodom prvi put se oglasio Dušan Vlahović, a čini se da njegova poruka jasno govori da je mislima vezan za Juventus iako su ga mnogi preselili u Premijer ligu. 

– Ne bojimo se nekoliko bodova manje na tabeli. Ne bojimo se da zasučemo rukave i bacimo se na posao. Ne bojimo se naših protivnika, jer se ne bojimo ničega. Zato što kada padnemo, ustanemo jači nego ikada. To smo mi, to je Juventus – napisao je Dušan Vlahović, prenosi Informer.

Podsećamo, srpski napadač nije bio u sastavu od nove godine budući da ima problema sa povredama. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare