RASKRIKAN PLAN ĐURIČIĆEVE I SLAVNIĆA?! Majka Aleks Nikolić: Ovo je Zvezdanova igra da bi sa Anđela OPRALA i ispala ŽRTVA! 

Slovenka Lunis, majka zadrugarke Aleksandre Aleks Nikolić, šokirana je ponašanjem Zvezdana Slavnića, koji je iako je u vezi sa Anđelom Đuričić, pokušao da poljubi njenu ćerku

Gledaoce je jutros iznenadilo ponašanje Slavnića koji je zarad ljubavi sa Anđelom ostavio vanbračnu suprugu sa kojom je proveo 15 godina, da bi na kraju odustao i od Đuričićeve i pokušao da poljubi Aleks.

Ove scene su potresle Slovenku, majku Nikolićeve, koja smatra da se Zvezdan igra sa Aleks, te da će njena ćerka opet izvući deblji kraj.

– Nisam spavala celu noć! Koliko sam ja videla Aleks se nije poljubila, on je nju pokušao da poljubi, ali ovo je kraj, kraj! Ja ne mogu da verujem šta se dešava, na tabletama sam za smirenje… Grozota šta mi se radi sa detetom. Ovo je Zvezdanova igra ili možda čak i dogovor sa Anđelom da se od nje napravi žrtva, da bi pobedila, da bi se oprala… A od Aleks po ko zna koji put kvazibeogradski mangupi pokušavaju da naprave dno! – rekla je vidno potresena Slovenka za Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare