SESTRE UBIJENE NA BOŽIĆ? Detalji tragedije na Bežanijskoj kosi KOMŠIJE VIDELE NEPOZNATOG MUŠKARCA KAKO NAPUŠTA STAN

Tela Jelisavete Đ. (76) i njene rođene sestre Gordane (78) pronađena su juče u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a njihova smrt vodi se kao sumnjiva, jer je preko glave jedne žene bio jastuk, dok su pored drugog tela bili tragovi krvi.

Pretpostavlja se da su rođene sestre mrtve najmanje dve nedelje, a policiju je alarmirala komšinica koja se zabrinula što ih ne viđa.

– Jelisaveta je živela u stanu na četvrtom spratu više od 30 godina sa svojim suprugom, koji je preminuo pre dve godine. Sestra Gordana joj je došla u posetu za praznike i komšije ih nisu videle danima – kaže izvor Kurira i dodaje da je na poziv komšincie policija obila stan.

Jak smrad

– Unutra su zatekli jeziv prizor. Osetio se jak neprijatan miris, jer su Jelisaveta i Gordana mrtve danima. U stanu su zatečeni tragovi koji ukazuju na sumnjivu smrt – objašnjava izvor i dodaje:

– Pored jedne od sestara nađena je krv, dok je druga nađena sa jastukom preko glave. Istraga će utvrditi da li je u pitanju ubistvo i samoubistvo ili je možda u pitanju dvostruki zločin ili pak nešto treće. Sumnja se da je smrt nastupila pre nekih 15 do 20 dana. Tela su prevezan na obdukciju kako bi se utvrdilo kako i kada je nastupila smrt.

Sagovornik Kurira kaže i da su inspektori uzeli snimke sa sigurnosnih kamera, jer zgrada pored njihove ima ulaznu kameru.

– Policija je pregledala snimke i uzeće video materijal od pre mesec dana i istraga će utvrditi da li je neko sumnjivo lice možda povezano sa ovim slučajem – kaže sagovornik.

Sestre, prema rečima komšija, nisu imale decu. Jelisavetina prva komšinica ne može da dođe sebi od šoka.

– Pomažem u istrazi i nekako sam sumnjala da je možda Jelisaveta presudila sestri, a onda i sebi jer je bila depresivna. Međutim, sad čujem da policija sumnja da je možda u pitanju dvostruki zločin – kaže za Kurir Jelica, prva komšinica ubijenih sestara.

Imala loš predosećaj

Naša sagovornica kaže da se danima pitala šta je sa sestrama i da je alarmirala sve komšije kako bi videli gde su.

– Danima sam govorila komšijama da zovemo policiju, ali su mi oni govorili da je Jelisaveta možda negde otputovala sa sestrom. Imala sam osećaj da se nešto loše desilo, i tako je i bilo. Sada se sumnja da su ubijene – kaže ona: – Jako mi je teško zbog svega što se dogodilo.

Komšije 

Za Božić pustile mladića u stan

Komšije sa Bežanijske kose kažu da je Jelisaveta bila divna osoba koja je u poslednje vreme bila u teškoj životnoj fazi.

– Jelisaveta je godinama nosila periku i uvek se sređivala. Čula sam da je 7. januara, na Božić kod nje u posetu došao muškarac star oko 30 godina, i smeđe kose i ona mu je otvorila vrata. Navodno tad je takođe, bila našminkana i od tada je nema nigde. Da li je to povezenao sa zločinom ne znamo, ali je svakako jezivo da je neko ubijen u našoj zgradi – kažu komšije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare