„Znam šta žele, ali ja se IZNERVIRAM“ Đoković ponovo govorio o navijačima na Australijan openu

Novak Đoković ima veliku podršku publike u Melburnu. 

Ipak, navijači ponekad iz najbolje namere umeju da preteraju. Da, na primer, budu preglasni između dva servisa ili da podviknu nešto, misleći da tako pomažu onome za koga navijaju. U stvari, stvarnost je sasvim drugačija. 

O navijačima, ponekad i „ludnici“ na tribinama, govorio je Novak Đoković. 

– Sve je u žaru borbe, ja se iznerviram kada se u nekim situacijama desi nešto kao što se dešavalo u meču protiv Dimitrova, ali to im ne zameram, znam da zele najbolje, ali se ponekad to desi. Da pokušaju u tim trenucima kada treba da se servira ili kada je krenuo poen da se sačuvaju komentari do kraja poena. Ali uzbuđenje je veliko, ovakav meč je privukao puno pažnje, ljudi su osetili da su deo toga, neizvestan meč i sjajna atmosfera, ali ništa strašno – istakao je trenutno peti teniser sveta, prenosi Sportal.

Nole baš kao ni prethodnih dana, ni u nedelju neće trenirati već će se odmarati pred meč protiv Australijanca De Minora.

– Pričali smo posle prvog i drugog meča, dosta je neizvesnosti kako će se noga ponašati, nepredvidive su okolnosti. Jedan ishitren pokret ili doskok mogu da izazovu dalje probleme. Tako je bilo protiv Dimitrova u nekoliko navrata. Dešavalo mi se više nego u prethodnom meču. Nastaviću sa rutinom oporavka, ne treniram danima između mečeva, dajem što više prostora da se noga oporavi, pa ćemo videti kako će biti u ponedeljak protiv De Minora. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare