GLEDALA SAM KAKO CAR FIZIČKI NAPADA DALILU! Jezivi detalji nakon toliko vremena! Istina ugledala svetlost dana!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marijana Zonjić bila je gost emisije „Džet set Top 5“ i tom prilikom govorila je o privatnim detaljima života njene najbolje prijateljice Dalile Dragojević za koje javnost do sada nije znala

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić nedavno su objavile pesmu pod nazivom „Malo ti se dopalo“, koja je odmah nakon objavljivanja postala hit na društvenim mrežama. Iako su bile sabotirane, zbog čega je spot bio uklonjen sa Jutjuba zbog prevelikog broja prijava hejtera, Marijana ističe kako je pesma ipak pronašla svoj put do publike.  

Bivša rijaliti učesnica provela je niz godina u Zadruzi i sa kim bolje komentarisati aktuelna dešavanja nego sa osobom koja najbolje poznaje svaki njihov pokret. Marijana se prvo dotakla odnosa svoje sugrađanke Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. 

– Anđela je nekada bila ponos Crne Gore sada je sve to palo u vodu. Ja poznajem svoj narod i znam koliko će je osuđivati nakon svojih postupaka, jer ako Crnogorci nešto ne vole i ne praštaju, to je laž i manipulacija. E, upravo se takvom predstavila – započinje Marijana. 

– Ona je sebe predstavila narodu kao oličenje morala, poštenja i ne znam čega sve, uspela je da ubedi narod kako je ona osoba koja vrednuje i poštuje prave tradicionalne vrednosti. Ispostavilo se da je lagala celu petu sezonu i sada pokazala svoje pravo lice. Dalila i ja smo znale da tu nešto nije u redu još dok je bila u vezi sa Matejom, jer joj je on u više navrata rekao „Nemoj ja da progovorim šta smo radili u izolaciji“, pa se ujede za jezik jer Mateja je veliki gospodin pre svega. Kada sam izašla iz rijalitija čula sam neke razne priče o njoj, ali nisam verovala u to jer živela sam sa njom 10 meseci i znam da nije osoba za koju mogu da se vezuju neke nemoralne stvari. Ali evo dočekali smo da vidimo njeno pravo lice. Ne mogu da ne kažem da se nije zaljubila, to se kod nje vidi i ako srce bira, ona tu ne može ništa. Svakako je bolje da se vole nego da se tuku i maltretiraju kao pojedinci – ističe Zonjićeva. 


Kada smo spomenuli maltretiranja Marijana se dotakla i turbulentnog odnosa Maje i Cara, pa se prisetila koliko je Dalila propatila zbog nasilničkog ponašanja Filipa Cara nakon što se rijaliti završio. 

– Car je najodvratnija osoba koju sam ikada upoznala. O njemu samo najgore mišljenje zbog svega što je moja drugarica preživela sa njim. On ima dijagnozu i mora da se leči, više puta je tamo nasrtao na ljude i ne znam kako do sada nije diskvalifikovan. Koliko je nasilan u rijalitiju takav je i u spoljnom svetu, gde sam bila prisutna kada je u više navrata fizički krenuo na Dalilu. Ja u takvim situacijama ne znam da reagujem, osim da svoju drugaricu stavim u taksi i da je odvedem kod sebe u stan. Mnogi su me osuđivali da sam ja razdvojila nju od njega, ali ne znaju da sam joj ja pomogla da se reši osobe koja ju je fizički i psihički maltretirala – završava Marijana, prenosi Informer.

Marijana će se uskoro pojaviti u Zadruzi, jer kao što svi znamo ona je takođe potpisala ugovor za šestu sezonu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare