NE MOGU DA VERUJEM SVIMA… Pevačica otkrila detalje o privatnom životu, pa iznenadila izjavom!

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je otkrila da zbog posovnih obaveza ne stiže da se posveti dragim ljudima, kao i da ne voli velike grupe ljudi

Breskvica je pre svega prokomentarisala svoj veliki uspeh, kao i razlog zbog kojeg nema vremena za privatan život.

– Ne stižem, ne znam kad sam poslednji put bila na nekom rođendanu. Nemam vremena da sednem sama sa sobom i razmišljam šta mi se dešava. Sada je neko drugo vreme, sada slava dolazi onako instant, izbaciš pesmu, odjednom si na vrhu, nema pravila, ali svakako sam zahvalna zbog svega što se dešava – istakla je Breskvica. 

Ona je otkrila da nema puno prijatelja, već samo nekoliko najbližih, ali je iznenadila izjavom da ne voli velike grupe ljudi, pogotovo zato što je javna ličnost. 

– Ja nemam puno prijatelja, imam dvoje, troje sa kojima sam konstantno u kontaktu i to je to. Ne volim velike grupe ljudi, ne mogu da verujem svima, pogotovo u ovim momentima, jednostavno ne mogu svi da skapiraju neke stvari, nažalost, ali tako je – rekla je mlada pevačica u emisiji Eksluzivno.

Podsetimo, Breskvica je dospela u žižu javnosti tokom svoje ljubavne veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, sa kojim je redovno snimala i duete, ali ova romansa je pukla, a pevačica nije časila časa već je sreću pronašla kraj novog misterioznog dečka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare