TADIĆU, DOĐI U ZVEZDU I ZAVRŠI KARIJERU: Fudbaler crveno-belih pozvao kapitena Srbije da dođe na Marakanu!

Dušan Tadić u Crvenoj zvezdi!? Da li je moguće? Zvuči neverovatno.

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije ima ugovor sa klubom iz Amsterdama do 2024. godine i opciju da ostane u redovima Kopljanika kao trener. Međutim, fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov uputio je otvoren poziv Dušanu Tadiću (34) da razmisli o prvaku Srbije i mogućem dolasku na Marakanu.

U razgovoru za klupsku TV na pitanje ko mu je omiljeni igrač iz reprezentacije Srbije, Radovan Pankov je odgovorio:

– Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić! Tadić je vrhunski profesionalac i volim njegov stil fudbala. Godinama igra na top nivou, za vrhunske klubove i kapiten je. Obožavam da gledam kako igra. Pozivam ga dođe i završi karijeru u Crvenoj zvezdi – rekao je Radovan Pankov i nastavio:

– Za Mitrovića je to nemoguće. Mnogo je uradio za srpski fudbal, oborio brojne rekorde, a ima tek 28 godina. Toliko golova datih za Srbiju, a moramo biti objektivni da nastupa za Brazil ili Nemačku, dao bi već preko 100. Krivo nam je svima zbog Svetskog prvenstva, znamo da je bilo dosta povređenih igrača.

Dušan Tadić je kao dečak bio nadomak prelaska u Crvenu zvezdu. Međutim, taj transfer sprečila je njegova majka Marija. Otac srpskog fudbalera Petar Tadić pre godinu ipo dana otkrio je kako se to desilo:

– Nosio je Mijatovićevu desetku iz Partizana dok je bio mali, ali je bio nadomak prelaska na Marakanu kada je na turniru na Paliću protiv Zvezde odigrao fantastično. Tada me je jedan od čelnika crveno-belih pitao da li Dušan može da pređe u Zvezdu. Ja mu odgovorim da ga mama još pokriva kad spava, jedino kad završi osmi razred. Posle me Džajićprimio… Vratio sam se kući i kažem ženi da Dušan ide u Zvezdu, a ona će: Šta će u Beogradu, tamo može da se drogira, nemamo kontrolu, bolje da ide u Vojvodinu, u Novom Sadu su mu sestre – ispričao je Petar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare