OPŠTE LUDILO ZBOG TRANSFERA VLAHOVIĆA! Arsenal i Real ostaju bez Srbina! U trku se uključio velikan sa SPEKTAKULARNOM PONUDOM

Situacija sa Dušanom Vlahovićem i odlaskom iz Juventusa na dnevnom nivou postaje sve luđa zahvaljujući italijanskim, španskim i britanskim medijima.

Arsenal je mesecima bio glavni kandidat za dovođenje srpskog reprezentativca, u priču se potom, prilično stidljivo, uključio Bajern koji još uvek traži zamenu za Roberta Levandovskog.

Znatno „ofanzivnije“ u odnosu na Bavarce pominje se Real Madrid koji je spreman da izdvoji 40 miliona i u Torino pošalje defanzivca, Antonija Ridigera.

Ono što deluje kao da je jasna stvar, jeste želja Juventusa.

„Stara dama“ neće pustiti Vlahovića za 80 miliona evra, koliko je sam klub izdvojio na zimu 2022. godine, već traži veće obeštećenje, a najnovije informacije koje je javnosti podelio „Kalčo merkato“ u igru se ozbiljno uključio Čelsi.

„Plavci“ igraju daleko ispod očekivanja ove sezone i posle 19 utakmica su 10. u Premijer ligi. Spremni su da naprave veliku promenu u napadu, a umesto ogromnog obeštećenja za transfer Vlahovića, u Londonu su spremni da ponude spektakularnu zamenu i da u Torino pošalju Kaja Haverca.

Nemac je postigao pet golova u Premijer ligi ove sezone, u Čelsi je stigao na leto 2020. godine, a ove zime bi mogao da napusti klub.

Navodno, za njegove usluge je zainteresovan i Bajern, međutim, ukoliko ekipa sa Stamford Bridža ima ozbiljne namere vezane za srpskog reprezentativca, postoji šansa da će „Bavarci“ morati da pronađu rešenje na drugom mestu, piše Kurir.

Vlahović je, podsetimo, doživeo povredu primicača na utakmici Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra.

Propustio je naredni meč u Seriji A, zatim i utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a onda i naredna tri meča u italijanskom prvenstvu.

Povređen se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je zaigrao na prijateljskoj utakmici protiv Bahreina. Postigao je gol i upisao dve asistencije za 45 minuta na terenu, a onda je usledilo Svetsko prenstvo.

Dvadesetdvogodišnji centarfor je odigrao 25 minuta na otvaranju protiv Brazila, u drugom kolu protiv Kameruna nije igrao, dok je protiv Švajcarske bio starter. Postigao je gol, a teren je napustio u 54. minutu.

Usledio je povratak u Torino, a otkako se vratio nije zabeležio nijedan minut na tri prvenstvene utakmice.

Prema poslednjim informacijama „Gazete delo Sport“, Vlahović će biti u konkurenciji za tim na utakmici protiv Atalante u nedelju, 22. januara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare