VOLI SAMO PRLJAVO! Intimni odnos šokirao naciju: Perverzni Zvezdan davio, pljuvao i čupao Anđelu tokom seksa, porodica je se ODREKLA!

Zadrugari Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić šokirali su javnost seks-akcijom koju su imali prekjuče, a tokom koje je došlo do davljenja, pljuvanja i čupanja. Kako smo saznali, posle skandaloznog snimka koji je počeo da kruži društvenim mrežama porodica zadrugarke rešila je da je se odrekne, a Đuričićeva je naišla na osudu javnosti zbog toga što je pustila da je Zvezdan koristi u rijalitiju samo zarad seksa, te i da tu, navodno, nema ljubavi s njegove strane.

– Zvezdan i Anđela su bili mirniji na početku veze, a on je bio zvezda skandala jer je prevario suprugu Anu, s kojom je 15 godina bio u ljubavi. Poslednji snimak seksa koji su kamere snimile šokirao je javnost, a najviše činjenica da je Anđela pustila da je Zvezdan davi tokom seksa, pljuje i priča da je njegova kurva. Stenjala je kao u filmovima za odrasle, svima je bilo neprijatno da gledaju. Njeni nisu izašli iz kuće od bruke, nikad nisu mogli da zamisle da Anđela može ovako da se ponaša. Uradila je sve što je pričala da nikad neće. Ljudi su je se odrekli, ni sama ne zna šta je zbog ovoga čeka kad izađe iz rijalitija – priča za Republiku upućen izvor.

Kako smo dalje saznali, Anđelini kod kuće dogovorili su se da neće davati nikakve izjave do daljeg, te i da su svesni da će Anđela da nosi epitet ljubavnice.

– Anđelina porodica prolazi kroz težak period jer u njihovom kraju svi pričaju o tome šta radi u rijalitiju. Podržavali su Anđelu i Zvezdana sve dok nije došlo do ovakvog seksa. Sve ružne komentare na njen račun su brisali s društvenih mreža, nisu videli ništa pogrešno u tome što je u vezi s 23 godine starijim Slavnićem, ali ih je ovo dokusurilo. Nisu mogli ni da sanjaju da će Anđela ovo da uradi, pogotovo što je u prethodnim sezonama imala simpatije publike i važila je za smernu devojku. Sve je sad palo u vodu i svi je blate, pa su okrenuli ploču. Njeni su, bre, na aparatima, ukaljala je obraz porodici, a roditelje obrukala za sva vremena – priča izvor.

Podsećamo, Anđelina porodica pisala je po društvenim mrežama da nemaju ništa protiv njene veze sa Zvezdanom.


– Ima posla ko hoće da ima svoja posla. Da li ste zaista toliko dokoni da šaljete uvredljive i ponižavajuće poruke, a znate da ih Anđela neće ni pročitati zato što su sve izbrisane i svaka sledeća će biti izbrisana! Ne trudite se uzalud, ko ne želi da je podržava, srećan put. Njen život ne zavisi od vas, niste joj ga vi dali – pisalo je u objavi.

Car Zvezdana usred seksa pitao koliko je sati!


Dok su u sobi za izolaciju Anđela i Zvezdan imali žestok seks, Filip Car ih je prekinuo, pa je Slavnića, bez pardona, pitao koliko ima sati. Zvezdan je na nekoliko sekundi prekinuo seks sa Anđelom da bi mu odgovorio, pa je nastavio da se mazi s njom ispod pokrivača kao da se ništa nije desilo. Oni su morali da dele izolaciju s Carem i Majom Marinković, koji su, takođe, svaki slobodan trenutak u prostoriji koristili da budu intimni, pa je u rijalitiju ovih dana pravo takmičenje parova, ko će više puta u toku dana da „overi“ izolaciju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare