Ovo se DELIJAMA neće dopasti! Evo ko je hteo da „otme“ Kampaca

Ujdurma oko zabrane registracije Fakunda Kampaca dostigla je vrhunac kada je otkriveno da je nekoliko evroligaških klubova pokušalo da privoli Argentinca da napusti Mali Kalemegdan. Jedan od tih timova je i – Panatinaikos, piše Sportal.

Kako pišu grčki mediji, ekipa koju predvodi Dejan Radonjić pokušala je da dovede Fakunda Kampaca nudeći mu daleko veći ugovor od onog koji ima u Zvezdi, ali i „Instant“ nastup u Evroligi, u kojoj za crveno-bele, po svemu sudeći, neće moći da zaigra pre 1. marta.

S obzirom na očajne rezultate u prvom delu sezone, ali i na poprilično „tanak“ igrački kadar, Dejan Radonjić je dobio odrešene ruke i neograničen budžet kako bi ojačao ekipu i spasio sezonu.

Vlasnik kluba, kontroverzni biznismen Dimitris Janakopulos podržao je bivšeg trenera Zvezde i priznao da ekipa nije dobro selektirana, te odlučio da „odreši kesu“ kako bi atinski gigant zaigrao u skladu sa reputacijom.

Ono što će razočarati navijače Zvezde je to što je među klubovima koji su pokušali da iskoriste problem oko Kampaca i onaj koji predvodi nekadašnji trener crveno-belih i ikona kluba s Malog Kalemegdana.

Uz Panatinaikos, za Kampaca su bili zainteresovani i pojedini španski klubovi, ali i navodno Makabi iz Tel Aviva.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare