ANA VOLŠ I NJEN SUPRUG IMALI GOSTA TIK PRE NESTANKA: Majka Srpkinje za kojom se traga za Republiku otkriva nove detalje – znam ga samo pod nadimkom Džem!

Ana Volš je navodno ispratila gosta, a onda pozvala taksi u koji se ne zna da li je ušla.

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš koja je misteriozno nestala u novogodišnjoj noći u Americi otkriva da su Brajan Volš, njen zet, ćerka Ana i njihovi dečaci u porodičnoj vili u mestu Kohaset u Masačusetsu imali gosta u noći njenog nestanka.

– Anin šef iz prethodne firme kojeg znam samo pod nadimkom Džem bio je njihov gost za doček Nove godine. On je neoženjen i ima oko 60-tak godina. On je od njih otišao između pola dva i dva sata ujutru, a Ana je navodno, dva sata kasnije pozvala prevoz do aerodroma, iz kojeg nije izašla, a verovatno ni ušla u njega, po saopštenju policije – ispričala je majka nestale žene.

Da podsetimo, Anin nestanak, muž je prijavio tek posle tri dana, a uhapšen je u nedelju zbog ometanja istrage i zastrašivanja svedoka, da bi se daljom istragom sumnja povrećala i on se sada sumnjiči za stravično ubistvo.

Istražni organi sumnjaju da je Brajan sebi dao vremena da ukloni tragove zločina pa tek onda prijavi nestanak lepe supruge, ali su iskusni detektivi pronašli tragove krvi u podrumu njihove porodične kuće, kao i polomljeni nož, a otkriveno je i da je Brajan posle Aninog nestanka, kupio hemikalije za čišćenje, kao i krpe i lepkove, za čak 450 dolara, a da to nije priznao istražiteljima, već je kazao da je u prodavnici kupovao sladoled za sinove.

Anina majka, Milanka Ljubičić koja živi u Beogradu, ne krije da i ona sumnja u zeta, a očajna je od kada je čula da je u kući ćerke i zeta u Kohasetu policija pronašla tragove u podrumu.

– Očajna sam od kad sam čula za te tragove. Kukam i čupam kosu u strahu za ćerku. Ne znam odakle mi snaga da ovolike dane čekam ishod potrage za Anom. Sumnjam u sve, ali ne mogu ni na koga da pokažem prstom i okrivim nekoga što je moje dete nestalo kao da je igla. Anin muž Brajan, moj zet je uhapšen i na policiji je da obavi istragu kako treba. Strašni su ti novi detalji, ali sve se nadam da nije njoj naudio. Troje dece mu je rodila. Mnogo su se voleli i lepo slagali. Iako u muci pomislim da možda on nešto krije, kao što i pomislim da i neko drugi zna gde je Ana i da joj je neko naudio, neću da izgubim nadu da će me starija ćerka Aleksandra iz Kanade pozvati i saopštiti mi da je živa i zdrava njena sestra, a moja ćerka – rekla je Milanka za Republiku.

Kako smo ranije pisali, Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane Volš, ponovo je lagao policijske istražitelje. Naime, on je inpektorima rekao da je 1. januara napustio kuću kako bi sinu kupio sladoled, a kamere su zabeležile nešto sasvim drugo.

Na pronađenim video zapisima se jasno vidi Brajan kako kupuje sredstva za čišćenje i to u vrednosti od 450 dolara.

Tužilaštvo je potvrdilo vest koju su preneli američki mediji da je policija tokom pretresa doma Volšovih u Kohasetu u podrumu pronašla kuhinjski nož i tragove krvi.

Sledi uporedna analiza kojom će se utvrditi da li pronađena krv pripada nestaloj Ani Volš.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare