DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 10. JANUAR! Blizancima se smeši AFERA, a jedan znak će imati SREĆE s NOVCEM! 

Za Blizance je moguć fizički kontakt i afera sa nekim iz kruga prijatelja, dok će Ribe imati sreće u oblasti finansija i moguć dobitak…

OVAN  

LJUBAV: Imate previsoko mišljenje o sebi i to bi moglo da vam stvori problem u ljubavnom životu. POSAO: Pomalo ste apatični, nedovoljno aktivni i izgubili ste iz vida cilj. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK 

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i koketni, zbog čega će vam se sigurno neko udvarati. POSAO: Izbegavajte mešanje posla i zadovoljstva, jer možete imati problema. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI  

LJUBAV: Moguć fizički kontakt i afera sa nekim iz kruga prijatelja. Lakše ćete naći ljubav u većem društvu. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, ali to neće predstavljati problem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zanositi nekim s kim ustvari nema šanse da budete. POSAO: Ukažite više poštovanja nadređenima i stvorićete sebi bolju poslovnu situaciju. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV  

LJUBAV: Ako ste već u vezi treba da znate da ćete od danas imati harmoničniji ljubavni život. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što možete da savladate. ZDRAVLJE: Osetljivo. 

DEVICA  

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog novca. POSAO: Možete dobiti novac od prodaje nečeg vrednog. Ako bilo što želite da prodate, danas je povoljan dan za to. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u odnosu, pogotovo ako živite s partnerom. POSAO: Imaćete nekih neočekivanih problema u vezi sudskih sporova. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION  

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete upoznati negde na ulici. POSAO: Dobićete ideju o tome kako da popravite svoje finansijsko stanje. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Škorpije će dobiti ideju o tome kako da poprave svoje finansijsko stanje

STRELAC

LJUBAV: Suviše ste opterećeni životnim problemima da biste mogli da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa društvenim angažmanom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro. 

JARAC  

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a to znači da ćete imati sreće jer je dobro raspoloženje preduslov za sreću u ljubavi. POSAO: Uživaćete u opuštenijem danu, bez mnogo stresa. ZDRAVLJE: Pobljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Ništa se neće dešavati u vašem ljubavnom životu, ali ćete zato imati uzbudljiv društveni život. POSAO: Dobit od posla sa inostranstvom i neke dobre prilike. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti više osoba, jer ćete osetiti bliskost sa više njih. POSAO: Imaćete sreće u oblasti finansija i moguć dobitak. ZDRAVLJE: Dobro.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare