MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE BITI NOVIH NASTAVAKA JUŽNOG VETRA: Glumac progovorio o saradnji sa KOLEGAMA i planovima za ODMOR!

Na samom početku 2023. mnogi sumiraju utiske od prethodne godine i razmišljaju o planovima za naredni period, a među njima je svakako i glumac Miloš Biković. Proslavljeni srpski glumac, sve više snima po inostranstvu, a retke su prilike u kojima možemo da ga vidimo u Srbiji. Uoči novogodišnjih praznika glumac se na media presu u Beogradskom dramskom pozorištu osvrnuo na proteklu godinu.

– Glumio sam u vrlo značajnim projektima. Tu mislim na drugu sezonu serije „Južni vetar“ i filmove „Sluga 2“ i „Izazov“, koji je prvi film u istoriji sniman u kosmosu – rekao je glumac, koji je potvrdio da će druga sezona „Južnog vetra“ biti odlična:

– Produkcijski će druga sezona „Južnog vetra“ biti mnogo bolja od prve. Scenario je baš dobro napisan i likovi koje igramo lepo se razvijaju. Publika će biti iznenađena!

On se osvrnuo na postignut upeh sage o čuvenom Marašu.

– Iza nas su dva dela filma, kao i prva sezona serije, a uskoro ćemo gledati i drugu sezonu na RTS-u. nsimićemo i treći deo filma, koji će takođe pratiti serija. Siguran sam će to da bude kraj – otkrio je Biković, prenosi Kurir.

Popularni glumac je prokomentarisao i ideju obaveznog služenja vojnog roka, koji planira da se uvede sledeće godine u Srbiji.

– Mislim da je dobro da se ponovo uvede obavezno služenje vojnog roka. Naročito danas, kada su ljudi „previše usmereni na ekran“. Služenje vojske je dobro radi socijalizacije, discipline, stvaranja osećaja obaveza i dužnosti. To su pozitivne strane toga. Kada bih dobio poziv za vojsku, prihvatio bih ukoliko bi bilo obavezno – rekao je glumac.

Posle mnogobrojnih poslovnih obaveza Miloš će tek oko praznika uspeti da se odmori, te trenutno sa svojom izabranicom uživa na odmoru.

– Imaću slobodne dane i putovaću. To mi prija i tako skupljam energiju za dalje projekte – rekao je Biković nakon konferencije za medije.

Progovorio je ovom prilikom i o saradnji sa kolegama. Tokom naredne godine Miloš će se vratiti matičnom pozorištu na Crvenom krstu, gde će sa Jeliasvetom Orašanin, Miodragom Radonjićem i Tamarom Krcunović igrati predstavu „Laž“ u režiji Nikole Ljuce. On je ovom prilikom otkrio da je sa ovim kolegama i privatno blizak:

– Lepo mi je kada u pozorištu ili na filmu igram sa kolegama sa kojima se i privatno družim. Tako znamo šta da očekujemo jedni od drugih. Bogatstvo je i kada radim sa kolegama koje ne poznajem jer tada dobijem neko novo iskustvo – zaključio je glumac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare