TRENUTAK KAD SHVATIŠ DA SI SVE IZGUBIO I DA ĆEŠ RADITI ZA ALIMENTACIJU: Poljubio LJUBAVNICU na utakmici i napravio ŽIVOTNU GREŠKU

Dvoje preljubnika postali su hit na društvenim mrežama kad ih je uhvatila kamera na tribinama kako se ljube dok su pratili fudbalsku utakmicu.

Muškarac je naime zagrlio svoju ljubavnicu i poljubio se s njom u usta, a onda je u sekundi shvatio da je uprskao i da će njegova partnerka, ili neko ko ga poznaje, verovatno videti njegovu preljubu, i to na TV ekranu.

Kad je shvatio šta je uradio, brže-bolje je sklonio ruku s nje i udaljio se, dok je u licubio crven kao bulka.

Devojka je pokušala da ostane hladna i da se pravi da se ništa nije desilo, ali snimak je već duže vreme viralan na društvenim mrežama sa jednim interesantnim opisom.

„Trenutak kad shvatiš da si izgubio porodicu, kuću, auto i da ćeš samo da radiš za alimentaciju“, pisalo je preko video snimka kao pojašnjenje ove neprijatnosti.

Komentari ispod ovog snimka su mnogobrojni i urnebesni su.

„Koliko treba da imaš sreće da te snime s ljubavnicom na punom stadionu“, „Pa i on je našao da ide na javno mesto s kamerama? Neiskusno…“, bili su neki od komentara saosećajnih muškaraca, a onda se priključila i jedna žena:

„Izgubio bi i onu stvar, pa bi lakše preboleo gubitak kuće i auta“, napisala je ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare